STUDIEBUREAU
Onze calculatiedienst zorgt voor een correcte kostinschatting van de projecten.
Onze studiedienst werkt samen met architecten en ingenieurs de uitvoeringsplannen van de projecten uit.

PROJECTCOORDINATIE
Een projectteam staat in voor het correct uitvoeren van het project op basis van lastenboek en plannen.
Dit team is het unieke contact voor het project :
- Extern is het verantwoordelijk voor een correcte en duidelijke communicatie met de klant, de architecten, de ingenieurs en het veiligheidsbureau.
- Intern werkt het nauw samen met de studie- en aankoopdienst, de eigen uitvoerders en de onderaannemers.

TOTAALPROJECTEN
detrac staat in voor de volledige uitvoering van het bouwproject vanaf de grondwerken tot en met de afwerking, Indien gewenst door de klant inclusief de technieken.

AFWERKING VAN GEBOUWEN
In een winddicht gebouw verzorgt detrac de verdere afwerking : (onder)vloeren, pleisterwerken, wanden, plafonds, schrijnwerk en eindafwerking zoals schilderwerken.

BUITENSCHRIJNWERK
Ons machinepark en de vakkennis van onze medewerkers laten ons toe om de meest diverse ramen en deuren te vervaardigen en te plaatsen.

BINNENDEUREN
detrac biedt een brede waaier van binnendeuren aan : van te schilderen deuren over deuren bekleed met kunstharsplaten naar deuren in massief of fineer hout, zowel in houten als in metalen omkastingen.
Als gevolg van de stijgende aandacht voor veiligheid en comfort in gebouwen is detrac zich specifiek gaan toeleggen op speciale deuren met eisen inzake brandwerendheid, akoestiek of inbraakbeveiliging.

INTERIEUR en MEUBILAIR
detrac richt zich uitsluitend op maatmeubilair, hetzij volgens eigen ontwerp, hetzij volgens de plannen van een ontwerper/architect.